Fysiotherapie

U kunt bij mij terecht voor klachten in houding en beweging en de beleving daarvan. Operaties, trauma's, blessures, leefstijl, stress, life-events en ernstige ziektes laten hun sporen achter in ons lichaam. Hierdoor kunnen we niet op de juiste manier functioneren, pijnklachten ervaren en verkeerde patronen ontwikkelen zowel in houding, beweging als in ons gedrag en denken en voelen. 

Samen met u wil ik op zoek naar de oplossing voor deze klachten. Dat kan door middel van mobiliseren van gewrichten, massage van uw bindweefsel en spieren, dry needling, oefentherapie ter verbetering van spierkracht, mobiliteit, adem en ontspanning, houdings- en bewegingsadvies voor thuis en op het werk, maar ook met technieken uit de psychosomatische fysiotherapie, integratieve psychotherapie en hatha yoga.

Waar nodig verwijs ik u door naar andere disciplines binnen de gezondheidszorg. 

De praktijk

De praktijk is gevestigd aan de Oude Vlie 98 te Emmeloord gelegen in de wijk Revelsant. De praktijk is toegankelijk voor minder validen, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

U krijgt bij mij individuele behandelingen, waarbij (afhankelijk van de aard van de aandoening en uw mogelijkheden) aan huis behandelingen ook mogelijk zijn.

De praktijk heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars. Wegens verschillen per verzekeraar en de door u afgesloten polis, is het aan te bevelen om van tevoren na te gaan in hoeverre u verzekerd bent voor fysiotherapie. U kunt bij mij ook terecht zonder verwijzing van de huisarts en specialist (DTF = Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie).